Zoneterapi

Zoneterapi er en af de mest populære alternative behandlingsmetoder i Danmark.

På dine fødder er der nogle reflekspunkter, der hver især svarer til hvert enkelt organ i din krop. Zoneterapi foregår ved trykbehandling/massage på føddernes over- og underside samt på anklerne. Behandling på ømme zoner forbedrer cirkulationen og nervekommunikationen i de tilsvarende dele af kroppen. Zoneterapi kan med fordel bruges til børn, uanset alder.

Zoneterapi kan bruges som forebyggende behandling eller for velvære. Behandlingen understøtter de helbredende processer, der altid finder sted i din krop. Zoneterapi kan benyttes i alle aldre. En behandling varer ca. en time, første gang kan det dog vare lidt længere pga. grundig samtale og journalføring, så du får den bedste behandling. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Zoneterapi kan med fordel bruges til børn. Hvis der er problemer med fordøjelsen, ørerne eller allergi kan det være rigtig givende at få behandlet dit barn. En til to behandlinger er mange gange nok.

Reaktioner på zoneterapi kan være psykisk og/eller fysisk velvære, øget energi, afstressende, hovedpine, øget svedsekretion, ændret ildelugtende afføring, humørsvingninger, kuldskær samt at gamle skader kan blusse kortvarigt op igen.

Det er alt sammen en naturlig reaktion, som kroppen skal igennem for at få det bedre. Det er derfor vigtigt, at du ikke overanstrenger dig efter en behandling og drikker ekstra vand for at transportere affaldsstoffer ud af kroppen.